Woensdag 22 Mei. Weer naar de kust

Vorige week ergens heb ik besloten de boot voor de 23e te boeken terug naar het vaste land. Dat leek toen ver weg, maar ik vraag me nu af waarom ik dat zo snel gekozen heb. Plan is om beetje die kant op te gaan, naar Porto, en dan de volgende dag naar Calvi.

Op de camping van Corte had ik trouwens nog een huisdier. Het zoekplaatje voor dit jaar:

De route gaat eerst door een kloof. Rechts steile wanden omhoog. Links omlaag naar een beekje. En toch staan er borden dat ik op moet passen voor overstekende herten… Geen idee hoe ik me dat voor moet stellen.

Onderweg nog even gestopt, en daar kwam ik dit tegen.

Rots met allemaal hotes, waarin mensen kaarsjes, mariabeeldjes en dat soor dingen geplaats hadden. Vond het wel apart.

De route gaat verder door de bergen, met af en toe opeens een blik op de zee.

Het was een leuke route weer. Af en toe gas geven en lekker door de bochten hangen, dan weer rustig aan om de uitzichten te bekijken.

 

Bij Porto heb ik nog geen zin om te stoppen, dus ik rij maar vast verder naar Calvi. Met af en toe weer een uitstapje naar strandjes, en vaak stoppen om even rond te kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *