Zaterdag 25 mei. Sneeuw.

Het heeft vannacht behoorlijk geregend. Sterker nog, 50 meter hogerop ligt sneeuw! Bij de receptie hebben ze me echter beloofd dat het zonnetje nog gaat schijnen. Ik besluit een dagje te blijven om de was te doen, de tent te laten drogen, slaapzak luchten, boodschappen doen, en rustig aan doen, om de gemiste slaap van gisteren in te halen. Verhalen bijwerken, foto’s backuppen, dat soort werk.

De enige ritjes voor vandaag zijn die naar de supermarkt voor het ontbijt en avondeten. Had ook in een keer gekund natuurlijk, maar dat vergt planning 🙂

Het wordt niet echt mooi weer, slechts 10 graden. Zonnetje en wind, dus de was droogt wel.

Ik ga nog even bij de receptie langs voor een code voor internet, zodat ik het weer voor de komende dagen. En ik krijg pen en papier om de code op de muur over te schrijven. Een foto maken lijkt me in dit geval handiger…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *