France part Neuf

Dag 18. 7 juli.

Naar de gletcher gelopen. 1000 hoogtemeters, ongeveer 2,5 uur. Pffff. Was dubbel zweten. Vanwege klimmen en de afgrond. Er zat een stukje op de route “gefahrlich/periculoso/dangerous”. Smal paadje, met links van me gewoon niets. Ja het dorp een heel eind beneden. Gewoon strak vooruit kijken en doorlopen. 

Lifje naar de icecave ingang was ook steil.

En toen vanaf de icecave weer terug omhoog. Volg de trap.

 

Dag 19. 8 juli

De retour tour. Navigatie aangezet en rijden. Om niet te erg gefrusteerd te raken mbt afstand, deze op het scherm vervangen door de hoogtemeter. Onderweg nog een Engelse Triump Bonneville rijder tegengekomen bij een tankstation, en nog een uurtje mee zitten babbelen.

Bijna 1000 km gereden. Lange dag naar huis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *